Search

Kiitos

”Lyökäämme käsi kätehen, sormet sormien lomahan,
lauloaksemme hyviä, parahia pannaksemme, …”

Sain puoli vuotta sitten työvapaan opistolta aloittaessani Tampereen seurakuntayhtymän yhtymäjohtajana. Nyt on aika todeta, että työt Tampereella jatkuvat. Aika opistolla on nyt ohi.

Kolmentoista opistovuoden jälkeen tunnen kiitollisuutta. Yhdessä olemme vieneet opistoa eteenpäin. Hienoa, että tässä joukossa olen saanut olla mukana.

Herännäisyydessä puhutaan paljon ystävyydestä. Jokainen opistolle tuleva on ystävä, olipa hän kuka ikinä. Kun ihmistä arvostetaan ja kohdellaan hyvin, tulokset voivat olla hämmästyttäviä. Moni meistä on saanut kokea tätä ystävyyttä opistolla ja myös välittää sitä eteenpäin.

Turun kristillinen opisto on herännäisopisto. Herännäisyys ei ole päällekäyvää eikä vaativaa, vaan se on etsijöiden ja kyselijöiden liike elämän mysteerin äärellä. Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön ohjelma tiivistyy sanoihin ”Sinä riität. Sinä kelpaat. Sinä et ole yksin.” Se on myös opistomme viesti.

Ystävät opistolla ja opiston ystävät, lämmin kiitos yhteisestä matkasta tähän saakka!

Tampereella Kalevalan päivänä 2021

Tapani Rantala

Julkaisemme meille ajankohtaisia asioita tai kuulumisia blogin muodossa. Ilolla otamme vastaan kaikki kommentit ja keskustelut kirjoituksiin liittyen.

Lisää artikkeleita