Search

Vamos Vipunen

  • Onko sinulla jäänyt peruskoulu kesken?
  • Haluaisitko suorittaa peruskoulun loppuun valmennuksen avulla?
  • Oletko suorittanut peruskoulun, mutta haluaisit korottaa päättötodistuksen arvosanoja?

Koulutus on suunnattu 17–29-vuotiaille.

Vamos Vipunen tarjoaa räätälöidyn oppimispolun peruskoulun päättötodistuksen saamiseksi tai arvosanojen korottamiseksi. Voit suorittaa peruskoulussa kesken jääneet kurssit ja halutessasi valinnaisia opintoja. Voit myös korottaa päättötodistuksen arvosanoja.

Lisäksi Vamos Vipunen tarjoaa sinulle oman valmentajan, jolla on aikaa tutustua sinuun. Valmentaja kulkee rinnallasi elämäsi haasteissa ja auttaa löytämään tarvitsemasi palvelut. Valmentajasi tukee sinua peruskoulun suorittamisessa, arvosanojen korottamisessa ja jatkopolun suunnittelussa.

Yksilövalmennuksen lisäksi Vamos Vipunen tarjoaa vertaistuellista ryhmävalmennusta 17–29-vuotiaille elämänhallinnan tueksi ja voimavarojen löytämiseksi. Vipusessa voit aloittaa elokuussa sinä vuonna, kun täytät 17. 

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista. Vamos Vipunen on Linnasmäen opiston ja Vamos Turun yhteistyössä järjestämää toimintaa.

Vipunen ei ole mukana yhteishaussa, vaan Vipunen aloitetaan aina tutustumiskäynnillä, jossa varmistetaan koulutuksen sopivuus nuorelle. Vipuseen voi hakeutua ottamalla yhteyttä valmentajiin tai opettajaan, tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen Vamos Turun sivuilta. Yhteyttä voi ottaa nuori itse, lähettävä oppilaitos, huoltaja tai muu nuoren elämässä mukana oleva aikuinen. Yhteyttä voi ottaa soittamalla tai sähköpostilla. Virallinen ilmoittautuminen koulutukseen tehdään syyslukukauden alkaessa.

Osoitteemme
Vamos Vipunen löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 6 (sisäänkäynti Multavierunkatu 4).

Ota yhteyttä
Venla Heikkilä, valmentaja
venla.heikkila@hdl.fi
puh. 050 400 9389

Riikka Mäkelä, valmentaja
riikka.makela@hdl.fi
puh. 050 344 9480 

Petra Andersson, valmentaja
petra.andersson@hdl.fi
puh. 050 594 3490

Marjukka Vilhonen, erityisopettaja
marjukka.vilhonen@linnas.fi
puh. 040 643 2671

Lisää artikkeleita