VamosVipunen

  • Onko sinulla jäänyt peruskoulu kesken?
  • Haluaisitko suorittaa peruskoulun loppuun valmennuksen avulla?
  • Oletko suorittanut peruskoulun, mutta haluaisit korottaa päättötodistuksen arvosanoja?

Koulutus on suunnattu 17–29-vuotiaille.

VamosVipunen tarjoaa räätälöidyn oppimispolun peruskoulun päättötodistuksen saamiseksi tai arvosanojen korottamiseksi. Voit suorittaa peruskoulussa kesken jääneet kurssit jahalutessasi valinnaisia opintoja. Voit myös korottaa päättötodistuksen arvosanoja.

Lisäksi VamosVipunen tarjoaa sinulle oman valmentajan, jolla on aikaa tutustua sinuun. Valmentaja kulkee rinnallasi elämäsi haasteissa ja auttaa löytämään tarvitsemasi palvelut. Valmentajasi tukee sinua peruskoulun suorittamisessa, arvosanojen korottamisessa ja jatkopolun suunnittelussa.

Yksilövalmennuksen lisäksi VamosVipunen tarjoaa vertaistuellista ryhmävalmennusta 17–29-vuotiaille elämänhallinnan tueksi ja voimavarojen löytämiseksi.

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista. VamosVipunen on Linnasmäen opiston ja Vamos Turun yhteistyössä järjestämää toimintaa.

Osoitteemme
Vamos Vipunen löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 6 (sisäänkäynti Multavierunkatu 4).

Ota yhteyttä
Venla Heikkilä, valmentaja
venla.heikkila@hdl.fi
puh. 050 400 9389

Marjukka Vilhonen, erityisopettaja
marjukka.vilhonen@linnas.fi
puh. 040 643 2671

Voit lähettää tietoturvallisesti esimerkiksi henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja ja viestejä turvasähköpostilla. Tästä voit lukea ohjeet turvasähköpostin lähettämiseen.

Lisää artikkeleita