Search

YKI-testiin ilmoittautuminen

Linnasmäen opistossa voit suorittaa suomen kielen keskitason testin.

Kevään 2024 YKI-tutkinnot Linnasmäen opistolla:
18.5.2024: ilmoittautumisaika 22.-30.4.2024

Syksyn 2024 YKI-tutkinnot Linnasmäen opistolla:
31.8.2024: ilmoittautumisaika 3.-12.6.2024
4.10.2024 (huom! perjantai): ilmoittautumisaika 19.-29.8.2024

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisaika alkaa klo 10. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään klo 16. Ilmoittautumismahdollisuus voi päättyä jo aiemmin, jos testipäivä on täynnä.

YKI-testiin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella Opetushallituksen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että maksua ei palauteta, jos perut testiin osallistumisen. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi linkin testin maksamiseen. Jos et maksa maksua määräajassa, menetät paikkasi.

Et voi varata paikkaa sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan henkilökohtaisesti, puhelimessa, kirjeellä eikä sähköpostilla.

Maksu
YKI-testin hinta on 176 €. Maksa maksu ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostiisi saamasi linkin kautta. Jos et maksa maksua määräajassa, menetät paikkasi.

Maksua ei palauteta, jos esteestä ei ole ilmoitettu tutkinnon järjestäjälle ennen tutkintotilaisuutta. Voit siirtää testisi seuraavaan testipäivään vain lääkärintodistuksella.

Jos et pääse YKI-testiin ja jos olet peruuttanut tulosi ennen testiä, sinun tulee itse hakea virallista päätöstä maksun palautukseen tai testin siirtoon Opetushallitukselta kahden viikon kuluessa alkuperäisestä testipäivästä.
Lue alla olevasta linkistä Opetushallituksen ohjeet peruuttamisesta:
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/kieli-ja-kaantajatutkinnot/yleiset-kielitutkinnot-yki/ennen-testia

Lähempänä testipäivää saat postissa kirjeen, jossa on lisätietoa testipäivästä.

 
 

Lisää artikkeleita