Search

Aiotko varhaiskasvatuksen opettajaksi?

Syksyllä 2024 käynnistyy varhaiskasvatuksen opettajan opintoihin suuntaava koulutuskokonaisuus. Kokonaisuus rakentuu yhteistyössä Turun yliopiston Avoimen yliopiston kanssa.

Koulutuksessa kehität ammatillisia jatko-opintovalmiuksiasi ja suoritat työn ohella 1–1½ vuoden aikana 50 opintopistettä yliopisto-opintoja. Nämä opinnot tuottavat hakukelpoisuuden avoimen väylään. Yliopisto-opinnot muodostuvat Kasvatus­tieteen 25 op ja Alkukasvatuksen 25 op perusopinnoista. Opiskelija maksaa avoimen yliopiston maksut, noin 10€ / opintopiste.

Koulutuksesta tehdään oppisopimus työnantajan ja opiskelijan kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelijoille ammatillisen koulutuksemme kautta annettava ohjaus ja tuki opintoihin on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työhönsä pätevän lastenhoitajan tai sosionomin osallistuminen oppisopimuskoulutukseen ei vaikuta hänen asemaansa työssä. Koulutuksen lähiopetus toteutuu pääosin arkipäivisin ja lähipäiviä on keskimäärin yksi viikossa. Lähipäivien tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Haku

Haku koulutukseen on päättynyt.

Lisätietoja

• koulutuspäällikkö Krister Rantala, puh. 0400 510 997, krister.rantala@linnas.fi

Lisää artikkeleita