Search

Linnasmäen opiston maksuton opiskelijakortti 

Opiskellessasi Linnasmäen opiston opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen opiskelijakorttiin. Kortilla voit todistaa olevasi opiskelija, joten se on erittäin hyödyllinen monessa tilanteessa ja se oikeuttaa merkittäviin opiskelijaetuihin ympäri Suomen. Kortti on maksuton ja se kannattaa ladata puhelimeen heti opintojen alkaessa.

Korttia on käytössä kahdenlaista riippuen opinnoistasi. Sovellus esittää sinulle automaattisesti oikean kortin.

Mikäli käytössäsi on sininen kortti, oikeuttaa se VR:n ja Matkahuollon etuihin ja tuhansiin opiskelijaetuihin halki Suomen. Jos korttisi on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin, paitsi VR:n ja Matkahuollon etuihin.

1) Huolehdi, että olet käynyt valokuvassa opistolla.
2) Anna Slice.fi:lle lupa käsitellä tietojasi digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten. Lupa annetaan Wilmassa, linkki lomakkeeseen löytyy Wilman etusivulta.
3) Lataa puhelimeesi sovelluskaupasta Slice.fi -sovellus.
4) Saat muutaman tunnin sisällä luvan antamisesta opistolle ilmoittamaasi sähköpostiin sovelluksen aktivointikoodit, joilla voit kirjautua Slice.fi-sovellukseen.
5) Kirjaudu sisään ja nauti opiskelijaelämästä!
6) Opiskelijakortin voimassa olo päättyy automaattisesti kun opintosi päättyvät.

Mikäli vaihdat puhelinta ja haluat opiskelijakorttisi toiseen puhelimeen:
Siirry osoitteeseen Slice.fi/resetoi ja syötä aiemmin ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla sinulle lähetetään sähköpostiin pian uudet aktivointitunnukset.

Lisää artikkeleita