Search

Tervetuloa opiskelemaan Linnasmäen opistoon!

Opiston nimi muuttui lokakuussa 2023 Linnasmäen opistoksi. Uusi nimi juontuu Linnasmäestä, jonka juurella opisto sijaitsee. Linnasmäen opisto jatkaa opiston lähes 100-vuotista perinnettä. Meille tärkeitä asioita ovat luotettavuus ja laadukas koulutus, välittävä ja hyvinvoiva oppimisympäristö sekä yhteisölli- syys ja ryhmämuotoinen tapa järjestää koulutusta.

Opisto on yksityinen, säätiöpohjainen kansanopisto. Kaikki koulutuksemme ovat kuitenkin valtion rahoittamia ja osa virallista koulutusjärjestelmää. Opistolla opiskelee vuosittain noin tuhat eri ikäistä, eri taustaista, eri kielistä ja eri elämänvaiheissa olevaa opiskelijaa. Olemme monialainen oppilaitos, joka jär- jestää vapaan sivistystyön koulutusta, ammatillista koulutusta, perusopetusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Tavoitteenamme on järjestää opetusta suunnitelmallisesti ja jatkuvasti kehittäen. Tulemme kysymään sinulta palautetta ja pyydämme osallistumaan opiston toiminnan kehittämiseen. Anna palautetta, osallistu ja vaikuta!

Opiston laadukkaasta toiminnasta on osoituksena ISO9001-laatusertifikaatti ja OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Samoissa tiloissa opiston kanssa toimii kokous-, ravintola- ja majoituspalvelu- ja tarjoava Linnasmäki Oy.

Näiltä sivuilta löytyy vastauksia yleisimpiin kysymyksiisi ja se on apunasi, kun tutustut opistoon.

Lisää artikkeleita