Opiston hyväntekeväisyyskohde

Kuurojen Armon päiväkoti ja koulu / House of Grace School for Deaf.

Ghanan pääkaupungissa Accrassa sijaitsevaan Armon päiväkotiin ja kouluun kuuluu päiväkoti, ala- ja yläkoulu sekä hiljattain alkanut lukio. Päiväkodissa ja koulussa opiskelee yhteensä noin 100 oppilasta.

Päiväkodin ja koulun visiona on tarjota kuurolle lapselle ja nuorelle mahdollisuus oppia kieli, ghanalainen viittomakieli sekä toisena kielenä kirjoitettu englanti. Kielen oppimisen kautta kuurolle avautuu mahdollisuus kommunikointiin muiden ihmisten kanssa, sekä mahdollisuus uuden oppimiseen. Päiväkodin ja koulun tavoitteena on luoda kuuroille lapsille ja nuorille parempi tulevaisuus koulutuksen kautta, jotta he voisivat aikuisena työllistyä ja tulla tasavertaisiksi yhteiskunnan jäseniksi kuulevien kanssa. Koulu pyrkii edistämään myönteistä kuvaa kuuroudesta.

Osa oppilaista maksaa koulumaksuja, mutta kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta. Heidän koulunkäyntinsä on mahdollista Suomesta ja Ghanasta saatavan tuen ansiosta. Päiväkodilla ja koululla on mahdollista myös suorittaa opintoihin liittyvä harjoittelu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Armon päiväkodin ja koulun tukijoukkoihin!

Facebook: House of Grace School for Deaf
hannaboateng@hotmail.com

Tästä voit lukea Armon päiväkodin uusimman kuulumiskirjeen.


Lisää artikkeleita