Search

Opiskelijan mielipide

Turkulainen Linda Punkka haki opiston kymppiluokalle äitinsä kehotuksesta. Kympillä opiskelu on ollut jopa rennompaa, kuin Linda oli kuvitellut. Opistovuoden jälkeen hän toivoo pääsevänsä lukioon jatkamaan opintoja.

Matias Moritz on yllättynyt positiivisesti siitä, kuinka mukavia opettajat ja opiskelijat ovat olleet. Hän kehuu myös opetuksen tasoa. Koripalloa harrastava Matias haluaisi jatkaa Luostarivuoren lukioon – haaveissa siintää arkkitehdin tai insinöörin ura.

Piikkiöläinen Janelin Look muutti Virosta Suomeen viisi vuotta sitten. Hän kuuli opiston kymppiluokasta kavereiltaan sekä koulunsa opinto-ohjaajalta. Janelinin mielestä opistolla on ollut mukavampaa, kuin mitä hän etukäteen kuvitteli.


Turkulainen Johannes Isberg löysi kymppiluokalle äitinsä sekä koulun opinto-ohjaajan neuvojen ansiosta. Johanneksen mielestä opistolla on ollut mukavampaa kuin mitä hän etukäteen odotti. Seuraavaksi tie vie kohti lukiota, ja tulevaisuudessa Johannesta kiinnostaisi myös opettajan ammatti.

Voit lähettää tietoturvallisesti esimerkiksi henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja ja viestejä turvasähköpostilla. Tästä voit lukea ohjeet turvasähköpostin lähettämiseen.

Lisää artikkeleita