Search

Harmonisen laulun jatkokurssi

19.–21.4.2024.

Tällä jatkokurssilla lauletaan pääasiassa vanhoja pieniä antifoneja ja kuulostellaan moodeja, joissa ne soivat. Laulut ovat sekä suomen- että latinankielisiä. Laulua ohjaa harmonisen laulun pitkäaikainen opettaja Kirsti Autio.

Viikonlopun aikana teemme myös helppoja ja kaikille sopivia joogaharjoituksia, jotka valmistavat kehoa lauluharjoituksia varten. Voimme käyttää ääntä myös joogaliikkeissä. Harjoitukset ohjaa SJL-jooganopettaja Jaana Ahonen.

Tarkemmat tiedustelut autiokirsti@gmail.com

Kurssin hinta 230€ sis. koulutuksen sekä ruokailut. Harmoninen laulu ry:n jäsenille 220€. Yöpyminen 41€/2hh/yö/hlö ja 55€/1hh/yö.

Ilmoittautuminen 18.3.2024 mennessä: kurssit.linnas.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa ennen kurssia. 50 % kurssimaksusta peritään 2-6 päivää ennen kurssia tapahtuvasta peruutuksesta, 0-1 vrk ennen kurssia tulee maksaa täysi maksu (poikkeus: sairaustodistus, jolloin maksua ei peritä).

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen vähintään 24h ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20% kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esittämällä sairauslomatodistuksen voimme jättää osallistumismaksun perimättä.

Kaikille kursseille pääsee ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: 
kurssit.linnas.fi

Anna Kaisa Siltanen
Koulutussuunnittelija
040 624 0814

Helena Stenman
Kurssisihteeri
0400 597 787

Lisää artikkeleita