Godfulness-kurssi

16.1.2024 klo 9.00–18.00.

Haluaisitko päästä ensimmäisten joukossa käyttämään palkittuja Godfulness-harjoituksia ja saamaan laadukkaan ja monipuolisen uuden työvälineen rikastuttamaan perustyötäsi seurakunnassa? Godfulness-konsepti sisältää monipuolisen valikoiman hengellisiä harjoituksia, kuten erilaisia keho- ja luontohengellisyysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia sekä raamattuhiljentymisiä.

Hinta: 300e, sis. koulutuksen, ruuat ja vuoden lisenssin materiaalin käyttöön. Yöpyminen 40€/2hh/vrk tai 55€/1hh/vrk.

Kouluttajat: Godfulnessin kehittäjä, ympäristöasiantuntija, työnohjaaja Hannele Siltala sekä Godfulness-tiimin audiovisuaalisesta tuotannosta vastannut muusikko-käsikirjoittaja Jenni Kankaro, kirjailija Anna-Mari Kaskinen, psykologi Orvokki Julkunen sekä psykologi, teologian maisteriopiskelija Titta Hassila.

Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa koulutuksen jälkeen ohjata Godfulness-harjoituksia Godfulnessin arvojen mukaisesti turvallisesti ja laadukkaasti. Osallistuja ymmärtää harjoitusten monipuoliset soveltamismahdollisuudet eri-ikäisten keskuudessa seurakunnan eri työaloilla. Koulutuksen käynyt osaa ohjata eri tilanteisiin sopivia Godfulness-lepohetkiä ja -hartauksia ja luoda sellaiset olosuhteet, jotka mahdollistavat osallistujan rentoutumisen, hiljentymisen ja rauhoittumisen Jumalan läsnäolossa joko sisä- tai ulkotiloissa.

Lisätietoja: Godfulness© on Raision seurakunnan rekisteröimä tavaramerkki. Godfulnessin arvoja ovat henkinen, hengellinen ja fyysinen turvallisuus sekä sitoutuminen kristilliseen hengellisyyteen sekä harjoitusten laadukkaaseen toteuttamiseen ja saavutettavuuteen. Godfulness-konseptin on kehittänyt Hannele Siltala yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Godfulness-konsepti ja verkkosivu avattiin käyttöön 11.5.2021. Samana vuonna Godfulness sai Kirkkohallituksen kokeilurahoituksen ja vuonna 2022 Godfulnessille myönnettiin Turun arkkihiippakunnan hiippakuntavaltuuston myöntämä Arkkipooki-palkinto.

Godfulness-harjoitukset löytyvät verkkosivulta ja sosiaalisesta mediasta video- ja äänitiedostoina. Godfulness-käsikirjoitukset laajentavat harjoitusten käyttömahdollisuuksia, sillä niiden avulla seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen voi ohjata harjoitukset omalla äänellään tilanteessa kuin tilanteessa, kuten vaikka rippileirin metsäalttarilla tai hoivakodin hartaushetkessä. Koulutuksen käytyään jokainen osallistuja saa vuoden ajaksi käyttöoikeuden osaan Godfulness-käsikirjoituksista.

Linnasmäen opistolla järjestettävä koulutus on ensimmäinen laatuaan ja se tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä mukaan Godfulnessia seurakuntatyössä monipuolisesti hyödyntävään moniammatilliseen Godfulness-verkostoon. Koulutuksen käyneille järjestetään syksyllä mahdollisuus osallistua Teamsissa vertaisjakamisen hengessä ideapajaan, jossa voi kertoa omia käyttäjäkokemuksia sekä kuulla muiden ideoita siitä, miten käsikirjoituksia ja harjoituksia voi hyödyntää luovasti ja monipuolisesti omassa työssään.

Ilmoittautumiset 3.1.2024 mennessä: kurssit.linnas.fi

Voit lähettää tietoturvallisesti esimerkiksi henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja ja viestejä turvasähköpostilla. Tästä voit lukea ohjeet turvasähköpostin lähettämiseen.

Lisää artikkeleita