Search

Opiskelijoiden juttuja

Kasvit- ja Peva-ryhmien opiskelijat puhuivat, pelasivat, pohtivat kulttuureita ja ratkoivat ongelmia yhteisellä kurssilla. Lisäksi he kirjoittivat tekstejä opiskelusta ja Turun kristillisestä opistosta. Tervetuloa tutustumaan heidän ajatuksiinsa.

koulun ruoka on tervelisesti mutta ei oo hyvä jos joka päivä on perunoitaJ hyva opetus ja ryhmä Koulu järjestää paljon kivoja tapahtumia, kuten sählyturnauksen

Kristillinen edistää opiskelijoiden integraatio erilaiset kulttuurit, se tekee hauska ajan opiskelemaan. Koulusta saa hyvää opetusta. Kun kaikki valmistuvat koulusta saavat hyvän ammatti ja töitä.

Tunnin välillä on hyvä vähän urheila

kirjoittajat: Forouzan, Selma, Suvi, Pranee ja Farhad (Peva1 ja Kasvit)

Opetuksen tavat Kristillisessä opistossa

Mielestämme Kristillisessä opistossa on laadukas opetus. järjestetään samanarvoisia aiheita kaikille opiskelijoille niin että, kaikki ymmärtävät.

Meistä koulussa on hyvä sitä, että lähdetään joskus pois opistosta pieni retkelle. englanti keili on hyödyllistä ja koulupäivä on pitkä hyväö että annataan koulu rouka

kirjoittajat: Maria, Ramin, Masooma ja Ayan (Peva1 ja Kasvit)

Turun kristillinen opisto on suuri koulu, joka on siisti ja puhdas, ja täällä on hyvä oppimisympäristö. Opettajat ovat mukavia ja kannustavia, ja ryhmät ovat sopivan kokoisia ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun.

Minä pidän koulusta kuntosalista ja uimahallista ja tietotikniikka ja opettajat. Tykkästä ruosta ja hienoa saamme ilmaiseksi kirja ja ruoka.

Minä tukkan kuntasallista ja uimahallsta. ja tosi hyvää opettajan ja autta opiskeljan.

kirjoittajat: Shahla, Ahmed ja Salla (Peva2 ja Kasvit)

Me olemme illoisia opiskelemme Turun Kristillinen opisto koska tätä on hyvä koulu ja opitajat kaikki on hyvä ja auta meita. Opiskelemme tosi mukava. Tahto on suuri oppimisen. Täällä on hyvä yhteishenki.

kirjoittajat: Konsta, Usanawan, Aram ja Nguyet (Peva2 ja Kasvit)

Peva-linjasta

Minun mielestä on surullisia uutisia ensi vuonna ei ole Peva-linja. Mehdan opetaja on ahkera jo ystvälinen Olemme oppineet hyvin suomen kieltä.

On kiva, että kasvit ja pevat opiskelevat välillä yhdessä samalla tunnilla ja meillä on hyvä yhteishenki.

kirjoittajat: Vasilica, Nasrin, Roosa ja Ermias (Peva2 ja Kasvit)

Koko Koulusta

Turun kristillinen opisto on hyvä ja mukava koulu. Se auttaa ulkomalaista oppimaan suomen kieltä. Turun kristillisessä opistossa on ystävälliset opettajia ja hyvä rehtori. sosialiset työntekijät

kirjoittajat: Niyef, Joonas ja Yifei (Peva2 ja Kasvit)

Turun kristillesen opiston ohjelma

tällä koulussa on hyvä paika koska voit harrastat liikunta koska tällä on oppitunti liikunta.

hyvät opetajat ja heillä hyvä neivoa opit monta kieltä ja hyvä opitus. On kiva, kun koulussa on eri ikäisiä ihmisiä sekä eri kulttuureista tulevia ihmisiä.

Täällä koulussa on myös hyvä terveyden hoito. Koulussa on paljon kilpailoja, Esim sähly ja jalkapallo. koulussa jarjestetaan paljon ohjelma. esim: myyjaiset (2 kertää) vuudessa.

kirjoittajat: Sajjad, Sofia, Malou ja Abbas (Peva2 ja Kasvit)

Me olimme Kristillisessa opistossa melkein vuosi, Kohta koulu loppuu. Me kaikki haemme eri ammatteihin tai eri kouluihin ja yritetään näyttiä loppuvuodesta,

Aamulla kun tulimme kouluun, satoi lunta vaikka luulimme että tulee kevät. Mutta olemme iloisia koska tänään on perjantai ja viikonloppu tulee.

kirjoittajat: Sara, Aniso, Mostafa ja Jimi (Peva1 ja Kasvit)

Turun kristillinen opisto yhdistää

Turun Kristillisessä opistossa voi tavata erilaisia ihmisia ja tutustua heidän kulttuureihinsa opistolla voi opiskella niin suomalaiset kuin maahnmuutajatkin ja opisto järjestää eri ryhmille yhteisiä kursseja joissa kaikki voivat opiskella yhdessä Opiston ilmapiiri on avoin ja ystävällinen.

kirjoittajat: Shukri, Hiba, Satu ja Sumalee (Peva2 ja Kasvit)

Kristillinen opisto on hyvää koulu, koska opetus on hyvää. ja meidän linjavasta on todella mukava opettaja. Täällä on todella mukavia ihmisiä ja hyvä yhteishenki.

kirjoittajat: Mikaela, Mohamed ja Esmail (Peva2 ja Kasvit)

Peva ja Kasvit ryhmätyö

Kurssilla Peva-ryhmäläiset ja Kasvit-ryhmäläiset työskentelevät yhdessä. Ensimäisellä tunnilla teemme esityksiä. Jokaisella ryhmillä kirjoiti mikä kaikkilla on yhteistä ja erilaista

toisella tunilla keskusteleme erilaiset kuluterista. Kolmenella tunella pelaisimme pelia. Oli kiva temme tehtävät suomalaiset kanssa.

lopulta kasvilaiset pitävät esitys suomalainen kultuuri esimerkiksi ruoka, urheilu, musiikki, jne.

kirjoittajat: Anita, Elsa, Koke ja Abdi (Peva1 ja Kasvit)

Lisää artikkeleita