Opiskelijan mielipide


Kalajoelta kotoisin oleva Veera Hietala haki lääketieteelliseen suuntaaviin opintoihin useampaan kansanopistoon. Hän tuli hyväksytyksi niihin kaikkiin – ja päätti valita Turun kristillisen opiston, koska se tuntui kiinnostavimmalta. Veera viihtyy lasten kanssa ja haluaisi opiskella lastenlääkäriksi. Topias Hvitfelt päätyi opistolle sopivaa valmennuskurssia etsiessään. Opiskelu on vastannut hänen odotuksiaan. Jalkapalloa harrastava Topias tähtää lääketieteelliseen tiedekuntaan – tavoitteena on urheilu- tai lastenlääkärin ammatti. 

Naantalilaisen Kristiina Sorvarin ystävät suosittelivat hänelle opiston lääketieteelliseen suuntaavia opintoja. ”Olen tosi tyytyväinen tähän koulutukseen”, Kristiina kertoo. ”Opiskelussa on hyvä tahti ja kaikki asiat käydään kunnolla läpi. Tykkään opetuksesta ja luokan upeasta ryhmähengestä.” Tulevaisuudessa Kristiina haluaisi erikoistua ihotauti- tai syöpälääkäriksi.


”Olen ollut todella tyytyväinen koulutukseen”, kertoo Veera Kohonen. ”Opetus on hyvää ja kaikki täällä tukevat toisiaan.” Opiston asuntolassa asuva Veera pitää myös opiston ilmapiiristä ja koulumaisesta opiskelusta. Tulevaisuudessa hän haluaa jatkaa opintojaan hammaslääkäriksi.

Lisää artikkeleita