Search

Täydennyskoulutusta koulunkäynninohjaajille

Kulttuuri- ja kielitietoinen toiminta moninaisessa ohjauksen ja oppimisen ympäristössä 20 osp (paikallinen tutkinnon osa).

• Saat lisää välineitä vieraskielisten lasten ja nuorten kohtaamiseen ja ohjaamiseen.
• Kehität omaa kielitietoisuutta ja kykyä kommunikoida eri tasoisten oppijoiden kanssa.
• Verkostoidut muiden koulunkäynnin­ohjaajien kanssa.
• Saat osatutkintotodistuksen kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoon.

Kohderyhmä: Koulunkäynninohjaajat, jotka työskentelevät lasten ja nuorten kanssa perusopetuksessa tai perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Voit työskennellä myös aikuisten kanssa (toinen aste, kielikoulutus, vapaa sivistystyö).

Opetus: Lähiluennot, omaan työhön soveltuvia etätehtäviä ja tutkinnon osan näyttö

Aikataulu: Syksyllä 2024, viikot 39, 41 ja 44. Kolme iltapäivää klo 12–15.30 yhteensä 12 h (3 x 4 h). Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Koulutuksen hinta: Ilmainen oppisopimusopiskelijoille, muille koulutuksen hinta on 70 euroa. Oppisopimus voidaan tehdä pääosin omaan työpaikkaan.

Kurssin opettajat: Pia Hiltunen ja Maarit Pihlava.

Pia Hiltunen on työskennellyt valmistavan opetuksen opettajana parinkymmenen vuoden ajan, lähes koko VALMO-opettajan uransa ajan myös yhdysopettajan, ohjaavan- ja nyt konsultoivan opettajan roolissa. Hän on toiminut myös Turun Yliopistolla VALMO-opettajien täydennyskouluttajana.

Maarit Pihlava on ollut yli 20 vuotta VALMO-luokan opettajana Turussa. Hän on opettanut kieli- ja kulttuuritietoisia opintoja Turun yliopistossa luokanopettajille, erityisluokanopettajille ja ollut mukana omankielisten opettajien pätevöitymiskoulutuksissa opettajana ja suunnittelijana.

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot:
• Marjaana Talonen, marjaana.talonen@linnas.fi, 0400 597 758
• Niina Heikkilä, niina.heikkila@linnas.fi, 050 5916 169

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen vähintään 24h ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20% kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esittämällä sairauslomatodistuksen voimme jättää osallistumismaksun perimättä.

Kaikille kursseille pääsee ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: 
kurssit.linnas.fi

Anna Kaisa Siltanen
Koulutussuunnittelija
040 624 0814

Helena Stenman
Kurssisihteeri
0400 597 787

Lisää artikkeleita